Over ons

De leukste sportschool van Wijk bij Duurstede!

Over You Nomi

Bij ons voel je de gemoedelijke sfeer waar geen “macho en krachthonk” cultuur hangt. Je wordt gezien en begeleid door professionele trainers die voor afwisselende trainingen zorgen. Doordat we verstand hebben van het menselijk lichaam passen wij de trainingen aan op het individu. Bij ons variëren de leeftijden namelijk van twintigers tot gepensioneerde leden.
Als je gezondheid je kostbaarste bezit is, je geen zin hebt in weer een sportabonnement waarbij je na een maand weer afhaakt en je nu echt weer in beweging wilt komen.. Dan zit je bij YouNomi goed!

Ontspannen sfeer

Trainen hoort leuk te zijn en dankzij onze gezellige trainers en uitdagende trainingen houden wij het sporten leuk. Wij zijn niet de grootste sportschool, maar wel de gezelligste! Klein maar fijn waardoor er een echt ons kent ons cultuur heerst.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding staat bij het YouNomi concept centraal. De lessen zoals bootcamp, result fitness of boxing zijn voor max 8 personen, waarbij er altijd minimaal één trainer aanwezig is. Of je nou vragen hebt over de uitvoering van een oefening, voeding of een gezellig praatje wilt maken er staat altijd een trainer voor je klaar.

Een kijkje bij ons in de studio

Waarom Younomi?

Als je opzoek bent naar een sportschool in Wijk bij Duurstede waar je onder professionele begeleiding kan trainen, zonder de hoofdprijs te betalen dan ben je bij YouNomi aan het juiste adres. We hebben divers aanbod met verschillende lessen voor maximaal 8 personen en altijd een trainer op de vloer voor al je vragen. Met uitdagende en leuke trainingen zorgen wij ervoor dat jij fit wordt en fit blijft, maar dat dit vooral bereikt wordt op een gezellige en fijne manier! 

ERVARINGEN VAN KLANTEN

Onze trainers die voor jou klaar staan