Result fitness in Wijk bij Duurstede

Vrij sporten onder begeleiding

PROEFTRAINING
Leer ons kennen

PERSOONLIJKE SPORTSCHOOL

Waar je bij een grote sportschool verdwijnt in de grote massa zo persoonlijk vind je het bij YouNomi. Fitness heeft vaak een saai karakter terwijl er niets zoveel afwisseling heeft dan deze sport.
  • Ben jij het zat om te wachten op de apparaten?
  • Weet je niet wat je moet doen?
  • Kreeg je bij andere sportscholen geen begeleiding?
  • Beland je na een dag werken elke keer futloos op de bank?
  • Lukt het je niet om een goed ritme te krijgen met sporten?
Ervaar dan nu hoe het is om te trainen bij YouNomi

Variatie in training

De instructeurs zorgen ervoor dat iedereen optimaal getraind wordt en er wordt echt gekeken naar het individu. De een wil afvallen, spiermassa erbij of vetpercentage omlaag, de ander wil kunnen spelen met (klein)kinderen. Door verschillende trainingsvormen en oefeningen af te wisselen word je allround sterk en fit en raak je zelfs na jaren trainen niet verveeld.
Er wordt tijdens de Result Fitness uren met maximaal 8 personen getraind in de zaal onder begeleiding van een instructeur. Dit kan individueel met een trainingsschema en er worden elke dag verschillende trainingen op het bord gezet.
Voor een ieder wat wils dus.

Sport op een leuke manier en altijd onder begeleiding

Wij vinden het belangrijk dat jij sport op een manier die jij fijn en leuk vind. Tijdens afwisselende trainingen heb je bij de Result Fitness uren de mogelijkheid om zelf te trainen, maar is er altijd een training om je houding in de gaten te houden en om vragen aan te stellen

Wat onze leden zeggen

ROOSTER

Result Fitness nu zelf proberen bij Younomi?

Wil jij de sfeer proeven en de trainingen proberen bij YouNomi? Meld je dan aan voor een gratis proeftraining.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ja zeker! Iedereen is bij ons welkom, meld je aan via deze link en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ja hoor, ook dit is mogelijk! Wij plannen samen met jou een moment in dat het mogelijk is. Onze lessen bestaan maximaal uit 8 personen dus hier moeten we dan wel rekening mee houden.

Bij de Result Fitness lessen is het mogelijk om vrij te trainen of een les te volgen die één van onze trainers heeft bedacht. Er loopt wel altijd een trainer rond die kritisch kijkt naar je uitvoering maar je kan wel je eigen training volgen.

Naast je personal trainingen krijg je de credits om 1x per week een les naar keuze mee te doen.

Voedingsbegeleiding bieden wij ook aan en iedereen die behoefte heeft kan daarvoor een afspraak maken bij een trainer naar keuze. Wij weten dat voeding net zo belangrijk is als training, dus daar helpen we je graag mee.

De betaling gaat via een automatische incasso of het is mogelijk om te betalen via een Ideal betaallink.

We hebben buiten een training plek gemaakt, waar mensen droog en warm kunnen trainen onder begeleiding van een trainer. We houden 1,5 meter afstand en er worden verschillende stations gemaakt waar mensen kunnen trainen.

De kosten voor een abonnement bij You Nomi zijn 62,50 per maand. Je kan dan onbeperkt trainen en je hebt keuze uit alle lessen.