Personal training in Wijk bij Duurstede

Behaal je doelen en train met een eigen personal trainer

PROEFTRAINING

Personal Training bij YouNomi

Train met een eigen personal trainer en  behaal je doelen op een leuke maar effectieve manier. Een personal trainer is een echte stok achter de deur, waarmee jij 1 op 1 aan het trainen bent. 

  • één op één training
  • gevarieerde trainingen afgestemd op jouw lichaam en doelstelling
  • inclusief metingen (omvang, weging, vetpercentage)
  • inclusief voedingsadvies
  • flexibel op afspraak in te plannen
Ga aan de slag met je sportmaatje die nooit afzegt! 
personal training wijk bij duurstede
personal training

Train op een moment dat het jou uitkomt

Wat jouw doel ook is; fitter worden, meer energie, minder stress of van een blessure afkomen. We stemmen alles samen met jou af. Ben je ondernemer en wil je trainen voordat je begint met werken? Geen probleem!

Tijdens de trainingen heb je de de mogelijkheid om al je vragen te stellen en word je begeleid op training, voeding en gedrag. 

Met een personal trainer haal je elke keer het maximale uit je trainen en kan je het doel bereiken wat je voor ogen hebt.

LIEVER SAMEN TRAINEN?

Het is ook mogelijk om aan de slag te gaan met duo-personaltraining. Zo kan je de kosten delen en samen met je vriend of vriendin trainen onder begeleiding van een personal trainer. 

Bij de start zal individueel een doelstelling worden bepaald en zal een persoonlijk voedingsadvies worden gegeven. Het op maat gemaakte trainingsprogramma zorgt dat jullie doelstellingen behaald worden. Tussentijds meten zorgt ervoor dat wij jouw persoonlijke resultaten kunnen garanderen.

  • Sport samen met je partner of vriend/ vriendin
  • Train onder persoonlijke begeleiding
  • Steun en motiveer elkaar
  • Maak het extra gezellig en uitdagend
  • Deel de kosten

Hoe fijn is het als jij samen met een goede vriend/vriendin of partner de uitdaging aangaan om fit te worden? 

Probeer samen een proefles en ervaar hoe leuk en effectief samen sporten kan zijn. 

duo personal training

Wil jij een proeftraining proberen?

Wij snappen dat je eerst wilt ervaren hoe het is om te trainen met een personal trainer, voordat je aan de slag wilt gaan. Je kan een vrijblijvende kennismaking inplannen om te kijken of het wat voor je is. 

Wat leden zeggen

Ja, dat kan zeker. Vul je contact gegevens in via deze link kunnen nemen wij contact met je op om de proeftraining te reserveren.

Ja, wij bieden ook duo training aan. Dit kan met je partner of een goede vriend/vriendin/buurman/collega zijn.

Ja dit mag je zelf kiezen of wij maken een inschatting. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat er een match is en op basis van de intake zullen we een inschatting maken welke trainer er het best bij jou past. Is de match toch niet goed dan zal er geswitcht worden van trainer. 

Als service krijgt iedere Personal Training klant ook credits om nog 1x per week mee te doen aan groepstrainingen of fitness. Wil je vaker dan 1x per week nog trainen dan hebben we daar een abonnement voor met een gereduceerd tarief dan de reguliere sporters.

Personal Training is persoonlijk en daar horen verschillende doelstellingen bij. Als jij als doel hebt om af te vallen of juist aan te komen qua spiermassa dan hoort daar ook voedingsbegeleiding bij. Met onze app kan er ook voeding bijgehouden worden en wij kunnen daar feedback op geven.

Bij YouNomi betaal je de personal trainingen vooraf per 4,8,12 ritten. Je krijgt een factuur met iDeal link of het wordt eventueel automatisch geïncasseerd. Nadat de ritten op zijn krijg je pas weer een nieuwe factuur. 

Dit hangt van een aantal factoren af, namelijk hoeveel personal trainingen per week, alleen of in een duo en of je nog extra coaching erbij wilt. De basis is voor 1 op 1 personal training €50 inclusief BTW en voor DUO is het €60 euro per uur per duo.

Veilig trainen en kijken naar wat vooral wel kan en in mogelijkheden denken is onderdeel van onze visie op het gebied van training en coaching. 

 

Personal trainers die voor jou klaar staan

Effectief en doelgericht trainen met een persoonlijke trainer?

Ervaar dan zelf een proefles met een personal trainer naar keuze en kies voor de snelste weg naar je persoonlijke doelen. Afvalllen, sterker of fitter worden onze opgeleide personal trainers kunnen jou helpen!