Group Spirit

In groepsverband trainen onder persoonlijke begeleiding

PROEFTRAINING

Train samen maar effectief

Hoe fijn is het dat je naar een sportschool gaat en elke les weer een verassing is, de instructeurs met een glimlach op je staan te wachten en dat je de medesporters bij naam kent en een verbondenheid voelt?

  • Wil jij niet met 25 man in een les staan?
  • Wekenlang dezelfde les krijgen?
  • Geblesseerd raken omdat de instructeurs niet kijken naar jou als individu?
Tijdens de Group Spirit wordt er 45 minuten gewerkt aan conditie, kracht, core en mobiliteit. Elke les is weer anders en elke les is weer een feest. Er wordt hard gewerkt maar de instructeurs staan klaar met een bigsmile en de 45 minuten vliegen zo voorbij.

Laat je elke training verrassen

De instructeurs zorgen ervoor dat iedereen optimaal getraind wordt en er wordt echt gekeken naar het individu. De een wil afvallen, spiermassa erbij of vetpercentage omlaag, de ander wil kunnen spelen met (klein)kinderen. Door verschillende trainingsvormen en oefeningen af te wisselen word je allround sterk en fit en raak je zelfs na jaren trainen niet verveeld.

Er wordt tijdens de Group Spirit met maximaal 8 personen getraind in de zaal onder begeleiding van een instructeur. 

Door met een kleine groep te trainen kan je meer persoonlijke begeleiding verwachten en weet je elkaar altijd uit te dagen.

Afwisselende trainingen in een kleine groep

Samen trainen is altijd leuker dan alleen, maar wat wij veel zagen is dat de begeleiding in sportscholen met groepslessen vaak minder is. Met onze groupspirit train je in een kleine groep, zodat je nog steeds goede begeleiding krijgt zoals je van ons verwacht! 

Wat onze leden zeggen

ROOSTER VAN YOUNOMI

Probeer een group spirit training

Wil jij een keer een group spirit training ervaren? Meld je dan aan voor een proeftraining! 

Met maximaal 8 personen en in de bootcamp met maximaal 12 personen.

Alle trainers geven Group Spirit trainingen. Check hier ons fantastische team (link team invoegen)

Dan zou ik Small group personal training adviseren. Dit is met maximaal 4 personen, flexibel in te plannen met een instructeur en er zijn dan geen andere leden bij.

Nee dat hoeft niet. Met Small group personal training wordt er een WhatsApp groep aangemaakt met de trainer erbij. Hierin spreek je onderling de dag en tijdstip af. De trainer zet vervolgens de training in de app. 

 

De small group personal trainingen duren 60 minuten.