Bootcamp training Wijk bij Duurstede

Train in de buitenlucht onder begeleiding

PROEFTRAINING

Buiten trainen in Wijk bij Duurstede

Vind jij het heerlijk om buiten te trainen? Dan zijn onze bootcamp lessen in Wijk bij Duurstede voor jou ideaal!
  • Train buiten in een kleine groep
  • Onder begeleiding van een trainer
  • Oefeningen met en zonder materiaal
  • Op verschillende locaties
  • Combinatie van kracht, conditie en balans
Bootcamp training is erg populair en is een uistekende en leuke manier om lekker buiten te sporten. De oefeningen zijn individueel of juist in groepsverband, zodat er altijd voldoende uitdaging in zit. We sporten op verschillende locaties in Wijk bij Duurstede en zorgen ervoor dat elke training leuk en effectief is.Wil jij ook een bootcamp training proberen?

Trainen in de buitenlucht

Sporten in de frisse buitenlucht! Deze training richt zich voornamelijk op het verbeteren van de conditie en het uithoudingsvermogen, al komen de nodige core- en krachttrainingen ook aan bod. Onze Open Air/Bootcamp is geschikt voor de beginnende tot de gevorderde sporter. 

We trainen voornamelijk in onze mooie omgeving in Wijk bij Duurstede. Kom dus lekker samen met ons buiten trainen in een groep sportieve mensen.

 

Werk aan je gezondheid in de buitenlucht

Sporten in de buitenlucht ook dat kan bij YouNomi.Op verschillende locaties in Wijk bij Duurstede, altijd op fietsafstand bij jou in de buurt

Wat onze leden zeggen

ROOSTER VAN YOUNOMI

Bootcamp training proberen?

Meld je aan voor een gratis bootcamp training bij YouNomi en ervaar hoe fijn het is om buiten te trainen. 
 

Ja zeker! Iedereen is bij ons welkom, meld je aan via deze link en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ja hoor, ook dit is mogelijk! Wij plannen samen met jou een moment in dat het mogelijk is. Onze lessen bestaan maximaal uit 8 personen dus hier moeten we dan wel rekening mee houden.

Voedingsbegeleiding bieden wij ook aan en iedereen die behoefte heeft kan daarvoor een afspraak maken bij een trainer naar keuze. Wij weten dat voeding net zo belangrijk is als training, dus daar helpen we je graag mee.

De betaling gaat via een automatische incasso of het is mogelijk om te betalen via een Ideal betaallink.

Elke woensdagavond om 19:30 en zaterdagochtend om 08:00 zijn er bootcamp trainingen in de buitenlucht. Een les duurt 45 minuten in totaal en het is een training met kracht en cardio oefeningen.